نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

از جمله رنگ های محبوب ساختمانی می توان به رنگ روغن اشاره نمود و نقاشی ساختمان با رنگ روغنی بسیار طرفدار پیدا کرده و دلیل آن هم این است که می توانید سطوح رنگ آمیزی شده را به راحتی شستشو دهید. یکی دیگر از مزیت های این رنگ مقاومت بسیار بالای این رنگ در برابر آسیب های احتمالی می باشد. این رنگ دارای انواع مختلی است که در سه دسته بندی خلاصه می شود و می توانید بنابر نیاز از هر کدام استفاده کنید. مراحل نقاشی ساختمان با رنگ روغنی نیز بسیار مهم می باشد که در این مطلب به طور کامل راجب آن صحبت می کنیم.

از رنگ روغنی می توانید برای فضاهایی که نیاز به شستشو داشته و یا ممکن است در معرض آب و هوا آسیب ببیند استفاده کنید. یکی از این فضاها اشپزخانه است که به دلیل وجود بخار چرب نیاز به تمیز کردن دائمی داشته و می توانید با کمک پارچه نمدار این دیوار و سقف ها را به راحتی و سادگی تمیز نمایید. از طرف دیگر برای رنگ آمیزی درب و پنجره ها نیز بهترین گزینه رنگ روغن می باشد تا از آسیب های احتمالی جلوگیری نمایید. البته این راهم اضافه کنیم که برای درب و پنجره هایی که در معرض آب و هوا و یا بخار چرب قرار ندارند نیاز به رنگ روغن نمی باشد. برای اتاق خواب ها هم پیشنهاد می شود در صورت نیاز دیوار با رنگ روغن نقاشی شود ، اما به دلیل بازتاب نور توسط رنگ روغنی بهتر است از رنگ روغن برای رنگ آمیزی سقف استفاده نکنید.

مزیت های رنگ روغنی

از مهمترین مزیت های که رنگ روغنی به همراه دارد میتوان به استفاده جهت جلوگیری در خوردگی و زنگ زدگی انواع سطوح از جمله آهنی و فلزی و چوبی و مواردی مانند چارچوب های فلزی و نرده اشاره نمود که بسیار مهم می باشد. این رنگ به طور کامل قابلیت شستشو را داشته و همین مهترین عنصر برای محبوبیت این رنگ می باشد . از طرفی پوشش دهی این رنگ بسیار بالا نیز می باشد. دیگر ویژگی رنگ های روغنی انجام رنگ آمیزی به صورت راحت و روان می باشد. آخرین مزیتی که از این رنگ می توان نام برد می توان به مصرف کمتر رنگ برای هر متر مربع اشاره نمود که مهم می باشد.

عیب های رنگ روغنی

اولین ویژگی منفی که می توان نام برد بوی زننده و نامطبوع رنگ روغنی می باشد و دلیل آن هم حلال های شیمیایی و نفتی می باشد که نیاز است تا با تهویه مناسب از مشکلات احتمالی جلوگیری نمود. این بودی بد گاهی اوقات تا مدت ها نیز ممن است در محیط رنگ آمیزی بماند و این زما بین 2 هفته تا یک ماه متغییر می باشد. از طرف دیگر این نوع رنگ ممکن است به سلامتی شما و همچنین محیط زیست آسیب برساند و دلیل آن هم مواد تشکیل دهنده سمی می باشد. این نوع رنگ مدت زمان زیادی را نیاز دار تا خشک شود و از طرفی نیز اگر محیط مود نظر سر باشد ممکن است این زمان بیشتر نیز بشود. برای انجام بتونه کاری نیاز است تا به طور کامل و دقیق زیرسازی نقاشی ساختمان و بتونه کاری انجام شود زیرا به دلیل بافت این نوع رنگ ممکن است ایرادات سطح زیر کار نمایش داده شود.

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی سایت اکیپ بازسازی

معرفی انواع رنگ روغنی

رنگ های روغنی را به رنگ های روغنی براق و رنگ های روغنی نیمه مات و رنگ های روغنی مات تقسیم بندی می شود. هر کدام از این رنگ ها می تواند ویژگی های خاص خود را داشته و برای قسمتهای معینی استفاده می شود که در ادامه با این رنگ ها آشنا می شویم :

رنگ روغنی براق

یکی از انواع رنگ روغنی می باشد که به دلیل شفافیت بالای آن برای رنگ آمیزی نرده ها و درب ها و پنجره ها استفاده می شود البته از آن می توان برای درب و پنجره های چوبی نیز استفاده می شود. در مورد ویژگی های این رنگ روغنی براق باید گفت که پوشش دهی فوق العاده بالایی داشته و از آن برای درست نمودن بتونه نیز می توان استفاده کرد. از طرفی همانطور که گفتیم غالب استفاده از این رنگ برای رنگ آمیزی چارچوب ها و پنجره های فلزی می باشد و به طور کامل قابل شسشتو می باشد. عیب مهم این رنگ این می باشد که به دلیل انعکاس نور باعث می شود تا ایرادات سطح دیده شود ، این ایرادات می تواند مشکلات موجود در گچکاری  یا موج سطح باشد. از طرفی پیشنهاد می کنیم از این رنگ برای دیوارها استفاده نکنید.

رنگ روغنی نیمه مات

رنگ روغنی نیمه مات و یا رنگ روغنی نیمه براق نیز از انواع رنگ روغنی می باشد که از ترکیب رنگ های روغنی براق و مات بدست می آید و به همین دلیل نیز ویژگی هایی از هر دو را در خود دارد. از این رنگ بیشتر برای رنگ آمیزی دیوارها استفاده می شود.علت آن هم مربوط به عدم نمایش موج ها و ایرادات سطح می باشد. نحوه ترکیب این رنگ به صورت 2 به یک رنگ براق و رنگ روغنی می باشد و به همین دلیل می تواند قابل شستشو باشد و شما نیز می توانید نسبت به نیاز خود این ترکیب را تغییر داده و درصد براق و مات بودن آنرا تغییر دهید. در مورد ویژگی های منفی این رنگ نیز باید به ترکیبی بودن این رنگ اشاره نمود که نیاز است هردو رنگ روغنی براق و مات را با یکدیگر ترکیب نمود. همچنین به علت سنگین بودن رنگ روغی مات نیز ممکن است بعد از مدت زمانی رسوب نماید

رنگ روغنی مات

خوب این هم سومین دسته از رنگ های روغنی می باشد که در آن موح هاو نواقص سطح مورد نظر دیده نمی شود. از طرف دیگر این رنگ از رنگ های قدیمی محسوب شده و جز در موارد رنگ آمیزی درب و پنجره ها در بقیه قسمت ها استفاده از آن کاهش پیدا کرده است و دلیل آن هم مربوط به بوی بد و زننده در کنار زمان بسیار برای خشک شدن رنگ روغنی مات می باشد. این رنگ بیشتر برای عایق نمودن در برار و زنگ زدگی و خوردگی مورد استفاده قرار گرفته و مزیت آن هم نسبت به رنگ روغنی براق ارزان بودن آن می باشد. اگر بخواهید این رگ را بدون ترکیب با رنگ روغنی براق استفاده کنید کار اجرایی بسیار زمان بر و سخت می شود. ضمن اینکه پوشش دهی آن کم بوده و همچنین قابلیت شستشوی کمی نیز دارد.

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

آموزش نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

شما و یا نقاش ساختمان می توانید برای هر بخش از فضایی که می خواهید رنگ آمیزی انجام شود یک رنگ را انتخاب نمایید. این رنگ متناسب با سلیقه شما می باشد اما در ایران بیشتر رنگ های سفید و طوسی و آبی و استخوانی استفاده می شود و از این رو شما می توانید رنگ های متفاوتی را نیز انتخاب و خرید نمایید. امروزه برای فضاهای شخصی مثل اتاق خواب ها و دکوراسیون های مدرن از رنگ هایی نظیر رنگ زرد و نارنجی و صروتی و رنگ های دیگر متناسب با سلیقه فرد انتخاب می شود. بعد از انتخاب و خرید رنگ لازم است تا وسایل موجود را جمع آوری نموده و پارچه ای روی آن کشیده تا بعدا دچار مشکل برای تمیز کردن وسایل نشوید. ضمنا نیاز می باشد تا دیوار بدون گرد و خاک بوده و همچنین تمام حفره های روی دیوار با گچ و کاردک برطرف شود. حالا شما آماده نقاشی ساختمان با رنگ روغنی هستید. نکات نقاشی ساختمان را می توانید برا افزایش اطلاعات مطالعه نمایید.

معرفی مراحل نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

نقاشی ساختمان با رنگ روغن مراحل مختلفی دارد که در این بخش قصد داریم تا با این مراحل آشنا شده و درباره این مراحل مطالبی را برای شما نام ببریم. این مراحل مراحل کلی رنگ آمیزی ساختمان می باشد :

  • اجرای روغن زیرکار مناسب گیچ
  • ماستیم با بتونه مناسب
  • سمباده زنی بعد از خشک شدن بتونه در حدود 15 ساعت بعد
  • گردگیری دیوار از گرد خاگ های مرحله قبل
  • نقاشی با کمک قلممو و غلطک  – مرحله آستری
  • لکه گیری با کمک بتونه مخصوص
  • سنباده زنی بعد از حدود 15 ساعت با سنباده نرم
  • گردگیری دیوار
  • رنگ دوم
  • اجرای رنگ سوم با غلطک  های ایتالیایی و ترک برای بهتر شدن نتیجه کار

نگهداری رنگ روغن و شرایط خرید آن

رنگ های روغنی را باید در هنگام خرید به خوبی بررسی کنید. اولین چیزی که باید به آن توجه داشته باشید این است که رنگ باید استاندارد بوده و همچنین به تاریخ انقضای رنگ نیز توجه کنید که تاریخ انقضای آن نگذشته باشد. همچنین به یاد داشته باشید که هر کدام از انواع رنگ روغنی براق و یا رنگ روغنی مات ویژگی ها و موارد استفاده خود را دارد. برای نگهداری نیاز است دمای محیط نگهداری رنگ بین 5 تا 35 درجه سانتی گراد باشد. اگر دما کمتر از این باشد منجر به منجمد شدن رنگ شده که باید از آن جلوگیری کنید. و اگر هم دما بیشتر از دمای معمول باشد نیز سبب می شود که احتمال آتش سوزی بالا برود زیرا در این رنگ های از حلال های نفتی استفاده شده است. پس سعی کنید این رنگ ها در مقابل نور خورشید و یا گرما قرار نگیرد. در می توانید نکات خرید رنگ ساختمانی را در مقالا لینک داده شده مشاهده کنید.

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی و خود رنگ روغن دارای ویژگی های ساختاری زیادی بوده که سعی کردیم تا به طور خلاصه در مورد آن صحبت کنیم. این رنگ در سه دسته بندی کلی رنگ روغنی مات و رنگ روغنی براق و رنگ روغنی نیمه براق قرار گرفته که هر کدام دارای ویژگی های خود است. شما می توانید مطالب مرتبط را در بخش بلاگ سایت اکیپ بازسازی مشاهده نمایید.

منبع: سایت اکیپ بازسازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *